Forskellen mellem en digital løsning til bogholderiet og den traditionelle løsning med bilag i mapper er ligetil. Med den digitale løsning har du altid fuldt indblik i virksomhedens økonomi i real-time, mens du kun kan se fortiden i papirerne.

 

Fejl i fortiden

Forestil dig, at du udsender en faktura 5. januar. Der er travlhed i forretningen, og du får ikke fulgt op på indbetalingerne i netbanken. Revisoren får alle bilag i begyndelsen af april. Kalenderen siger midt april, inden han vender tilbage med resultatet for årets første tre måneder, og først da bliver det opdaget, at fakturaen fra januar ikke er betalt.

I mindre og mellemstore virksomheder har direktøren ofte flere kasketter. Det betyder, at du som leder både har ansvaret for medarbejdere, salg, indkøb og bogholderi, og i den heksekedel er det let at miste overblikket. Selv med en bogholder ansat, er der sjældent klarhed over virksomhedens finanser her og nu.

Som virksomhedsejer vælger du selv, hvordan regnskabet skal føres, men holder du fast i papiret, så vil du altid sidde og kigge på, hvordan virksomheden klarede sig i bagud i stedet for at se fremad.

Einfach tror på, at det bedste for virksomheder er at vide, hvordan økonomien ser ud her og nu.

 

Følg med live

I stedet for at indsamle og overgive bilagene til revisoren kan du med fordel vælge en digital løsning, hvor alle virksomhedens bilag og transaktioner registreres løbende. Derved får du automatisk real-time indblik i virksomhedens finansielle sundhed.

Det er ganske ligetil at koble virksomhedens bilag, netbank, fakturaer og regninger sammen i en digital løsning, der hele tiden er opdateret og giver et klart billede af din virksomheds reelle økonomi. Udfordringen består i at tage valget og droppe papiret.