I 2012 satte vi os det mål, at alt papir skulle fjernes i vores bogholderi. Der fandtes allerede gode standardsystemer til bogføring og regnskab, som kunne understøtte papirløst bogholderi. Disse standardløsninger har gjort det muligt at nå vores mål om at blive 100% papirløs.

Bogføring foregår nu ikke længere med en stak papir på bordet og hånden på tastaturet. Bilagene modtages i stedet elektronisk enten som PDF eller data. Økonomisystemet kan selv afløfte de nødvendige oplysninger og bogholderens indtastning minimeres.

Det sparer en masse tid og eliminerer tastefejl.

Der findes mange forskellige muligheder for at modtage bilag elektronisk.

I mindre bogholderier, som ønsker at være papirløse, modtager vi bilagene som PDF. Præcis som du kender det fra din egen mailbox.

Har du mange bilag hver måned (ca. 300 eller mere), så anvender vi ofte EAN, GLN, EDI og OIOXML, som er forskellige standarder for fakturamodtagelse. Du skal imdlertid ikke bekymre dig om disse ting, da det håndteres af standardsoftware.

Ring og få en snak med Jesper Holm-Pedersen om hvordan simple standardløsninger kan gøre din virksomhed papirløs. Vi lover, at du aldrig vil kigge dig tilbage, når det er implementeret.

Jesper har nummer 61 28 88 00 eller send en mail jhp@einfach.dk